Futuristički stil

Šarena tigrasta frizura

Ako želite privući pozornost na sebe, sada to možete napraviti sa ovom ludo dobrom frizurom.
Pročitaj više

Špičasta zabavna frizura

Za one najhrabrije, koji vole isprobavati razne stvari, ovdje je jedna vrlo zabavna kombinacija crne i plave kose, sa malim naznakama ljubičaste.
Pročitaj više

Šareno na kratkoj kosi

Jeste li znali da svoju frizuru možete kombinirati u raznim bojama? Sigurno niste? Evo dokaza da možete eksperimentirati sa raznim bojama.
Pročitaj više

Platinasti i kričavi pramenovi

Ako se želite isticati, najbolji način je pomoću super frizure. Pletinasta boja sa kričavo crvenim pramenovima će učiniti da se svatko okrene za vama.
Pročitaj više

Zabavni pramenovi

Želite napraviti promjenu, pokušajte sa pramenom neke druge zabavne boje. Plava će kosa izgledati odlično sa mnogim bojama. Pokušajte sa ljubičastom bojom, ona vam dati dodatni šarm.
Pročitaj više

Nešto novo

Ako želite isprobati nešto potpuno novo, imamo jednu ideju za vas. Vrlo moderna i zabavna srebrna boja sa podpramenovima boje fuksije. Za one hrabre koji ne žele proći neprimijećeno.
Pročitaj više

Zabavna kratka frizura

Kratka frizura je vrlo popularna i ima mnogo stilova. Ako gornji dio ostavite dug, dobiti ćete super zabavan izgled. Ukoliko još na crnu kosu dodate crvene pramenove izgled će biti nevjerojatan.
Pročitaj više

Plava irokeza

Irokeza kod žena e sve popularnija i sada ju možete nositi bez obzira na stil. Ova frizura nije teška za održavanje i samo malo pjene ili gela za kosu ujutro i frizuru će biti postojana cijeli dan.
Pročitaj više

Crveni pramen

Prekrasna kratka frizura može biti još zanimljivija. Dodajte svojoj platinastoj boji pramenove u svojoj omiljenoj boji.
Pročitaj više

Metalik irokeza

Budite u koraku sa modom. Pogledajte kako izgleda ekstra moderna frizura i ako ste dovoljno hrabri, isprobajte ju. Sigurni smo da nećete požaliti.
Pročitaj više

Super-luda frizura

Želite zanimljivu frizuru za kojom će se svatko okrenuti. Pogledajte ovu super-ludu frizuru koja je toliko zanimljiva i moderna da ćete ju obožavati.
Pročitaj više

Pravilne linije za hrabre

Ovo je definitivno frizura za koju morate biti hrabri i odvažiti se. Vrlo je moderna i zanimljiva. Ono što je sigurno, da će svi pogledi biti upereni na vas. Osim što potpuno otvara lice, jako nagla...
Pročitaj više