Glame

Savršena frizura za žene nakon 3o-e

Mistično bakrena boja kose savršeno pristaje ženama nakon 30-ete. Dulja bob frizura, tzv lob frizura savršeno će naglasi vašu ženstvenost. Jednostavna lob frizura u pravoj nijansi očarati će svakog i ...
Pročitaj više

Samo dvije pletenice

Ponekad su one najljepše frizure i najjednostavnije. Ovakvu frizuru ćete moći napraviti sami kod kuće, a idealna je apsolutno za svaku prigodu, bilo za posao ili neku svečanost.
Pročitaj više

Elegantni valovi

Za posebnu prigodu u današnje vrijeme je moderno odabrati valovitu kosu, ali uredne valove koje ćete stilizirati na jednu stranu i tako dobiti prekrasnu i zavodljivu frizuru.
Pročitaj više

Živahna platinasta frizur

Učinite nešto zanimljivo za sebe i odaberite prekrasnu platinastu boju koja će oživjeti vaš izgled. Pogledajte koliko ona privlačno izgleda.
Pročitaj više

Nježna plavuša

Ako želite prekrasnu frizuru za bilo koju prigodu, onda je ovo super frizura za vas. U predivnoj plavoj boji sa pramenovima, ove blage lokne dolaze još više izražaja.
Pročitaj više

Platinasto i svečano

Jedna od univerzalnih frizura za svadbu ili bilo koji svečani događaj. Predivne platinaste lokne na smeđoj podlozi. Ova frizura je jedna vrlo ženstvena i prekrasna frizura koju morate probati.
Pročitaj više

Svijetlo smeđa pixica

Odličan izbor za žene iznad četrdesete godine. Pravo osvježenje pogotovo ako imate sijede i želite ih prekriti. Elegantna frizura, moderna i sigurno spušta godine.
Pročitaj više

Čokoladno sa smeđim

Odlični čokoladni i pramenovi u kombinaciji sa svijetlo smeđim pramenovima. Prave jesenske boje, idealno za takvo doba godine i naravno zimu.
Pročitaj više

Dama sa frizurom

Postići izgled prave dame ponekad nije tako lako, a imati frizuru dame također. Možda vam ovi primjeri malo pomognu da postignete baš taj željeni izgled dame, te elegantnosti i profinjenosti.
Pročitaj više

Ekstra punđa za vjenčanje

Punđe su oduvijek bile elegantne i profinjene. Sada punđe dolaze u različitim oblicima te su idealne za svečanosti poput vjenčanja baš kao što je ova.
Pročitaj više

Elegantno i profinjeno

Ako želite postići elegantnost, profinjenost i ženstvenost onda su ovo prave frizure za vas. Prave dame koje žele postići taj look odabrati će ove elegantne frizure koje će sigurno druge ostaviti bez ...
Pročitaj više

Ekstra svečane frizure

Možete samo birati koju ćete od ovih šest frizura. Svaka je posebna, svečana i sa ni jednom ne možete pogriješiti. Odaberite vaš stil i naravno ono što vam se najviše sviđa.
Pročitaj više