Glame

Čokoladno smeđi pramenovi

Plava kosa i čokoladni pramenovi savršeno idu zajedno, a to se može vidjeti po ovom primjeru. Kovrčava kosa još više ističe pramenove te im daje dozu ženstvenosti.
Pročitaj više

Predivna snježna frizura

Prvi pogled na ovu frizuru podsjeća nas na snijeg i na njegovu bjelinu. Predivni balayage stil bojenja kose. Nemojte strahovati kako vama to neće stajati, isprobajte, nemate što izgubiti.
Pročitaj više

Zebrasta čokoladna frizura

Ako niste znali, možete imati pravu zebrastu frizuru. Ova čokoladno plava varijanta odlična je za svaki dan i isticati će se za klasične frizure, a pogotovo za neke svečanije trenutke.
Pročitaj više

Zlatno plava diva

Kada prvi puta pogledate ovu sliku, morate reći kako izgleda poput frizure prave dive. Zlatna boja plave je odlična za starije žene koje žele poseban izgled i sakriti svoje sijede.
Pročitaj više

Tvist frizura u par koraka

Slijedite sličice i korake do predivne tvistane frizure. Predivna tvistana punđica u romantičnom stilu za neke svečanije trenutke.
Pročitaj više

Četvrtasto lice i njene frizure

Predivne frizure koje savršeno odgovaraju četvrtastom licu. Po slikama se vidi kako imate više izbora i to predivnih izbora. Kratka ili malo duža kosa, samo je na vama izbor.
Pročitaj više

Frizure za četvrtasto lice

Četiri primjera koje frizure odgovaraju četvrtastom licu. Tu se vidi kako imate dosta izbora, iako postoji još frizura za ovaj oblik lica, ove su možda tek početak pa izaberite jednu.
Pročitaj više

Duge šiške i kratka pixie

Mlade cure koje žele brzo biti gotove sa stiliziranjem frizure trebale bi isprobati ovu frizuru. Lako se oblikuje, a šiške mogu biti spuštene, ravne ili nakovrčane.
Pročitaj više

Kratke i slatke frizure

Par primjera kako kratka kosa može biti izuzetno lijepa, moderna, a njene boje privlačne i seksi. Ovo su primjeri frizura koje odgovaraju izduženom licu.
Pročitaj više

Pramići na smeđoj kosi

Malo svježine u kosi uvijek dobro dođe, pogotovo ako imate smeđu kosu i treba vam mala promjena. Pokušajte to na ovaj način. Vrlo jednostavno, a izgleda odlično.
Pročitaj više

Medeni pramenovi za kratku kosu

Odličan izbor pramenova za kratku kosu. Kratke frizure postale su vrlo popularne jer su lagane za održavanje, frizuru uvijek imate, a ako se poigrate s pramenovima dobivate zabavnu i nimalo dosadnu ni...
Pročitaj više

Crno, plavo i kovrčavo

Crna boja uvijek se dobro slaže sa plavom bojom. Kovrče također podignu cijelu kombinaciju, a ova frizura odlična je za neke svečanije trenutke.
Pročitaj više