Smeđa kosa

Čokoladno smeđi pramenovi

Plava kosa i čokoladni pramenovi savršeno idu zajedno, a to se može vidjeti po ovom primjeru. Kovrčava kosa još više ističe pramenove te im daje dozu ženstvenosti.
Pročitaj više

Frizure za četvrtasto lice

Četiri primjera koje frizure odgovaraju četvrtastom licu. Tu se vidi kako imate dosta izbora, iako postoji još frizura za ovaj oblik lica, ove su možda tek početak pa izaberite jednu.
Pročitaj više

Iz obične u pixie frizuru

Odličan makeover obične kratke frizure do ramena u pixie frizuru sa dužim šiškama. Iako nije bila velika promjena ona se itekako vidi i odlično izgleda.
Pročitaj više

Kratki bob ili pixie frizura

Ovo može biti neka malo duža pixie frizura ili vrlo kratka bob frizura. U svakom slučaju ovo je lijepa frizura sa kraćim zadnjim dijelom, a dužim šiškicama. Šiške naravno možete pustiti ravne ili ih m...
Pročitaj više

Mašna od punđe

Ako do sada niste znali kako napraviti mašnicu u kosi od vlastite kose, sada to možete naučiti. U samo četiri koraka napravite predivnu mašnicu za svaki dan, ali i za svečanije trenutke.
Pročitaj više

Kovrčava i duga kosa

Ovo zasigurno nije klasična frizura, a ni boje. Plava i čokoladna boja izvrsno pristaju ovim kovrčama. Odlična frizura za vjenčanja ili možda maturalnu.
Pročitaj više

Polupunđa

Isprobajte ovako nešto neobično. Punđa na pola. Ne treba vam cijela kosa za punđu, a ako ju baš želite, isprobajte ju na ovaj način. Evo par primjera.
Pročitaj više

Gusta bob frizura

Vrlo gusta kosa ošišana je na pravi način. Kratki bob idealno odgovara gustoj kosi, a kada je ovako kratki dobije pravi volumen. Pramenovi su savršeno pogođeni kako bi se dao malo drugačiji izgled već...
Pročitaj više

Čokoladno plava kosa

Predivna išarana kosa pramenovima u smeđim tonovima, a možda i smeđa kosa sa plavim tonovima. U svakom slučaju, pramenovi su pun pogodak.
Pročitaj više

Postepeni pramenovi

Jednostavna frizura za svaki dan. Pramenovi u ovom slučaju podižu cijeli izgled frizure, a postepeno ošišana kosa daje joj volumen. Odlična frizura za cure sportskog stila.
Pročitaj više

Romantična pletenica

Romantična frizura izvrsno ide uz vjenčanja, izlaske u dvoje u slično. Ova frizura našla se u toj kategoriji. U samo par koraka sami napravite savršenu frizuru za savršene romantične trenutke.
Pročitaj više

Prekrasne smeđe šare

Dugačka frizura u plavoj boji sa smeđim pramenovima. Izvrsna kombinacija koja daje dojam prekrasnim smeđih šara u kosi. Kosa je ošišana postepeno što joj daje odličan volumen.
Pročitaj više