Smeđa kosa

Plavi gusti bob

Prekrasna bob frizura. Vrlo gusta kosa i frizura koja uvijek daje dojam kao da ste upravo bili kod frizera. Postepeno ošišana kosa još dodatno daje volumen frizuri.
Pročitaj više

Pletenice za ljeto

Ljeto još uvijek traje pa isprobajte barem jednu od ovih dvanaest pletenica. Ideja ima puno, bez obzira što su ove prikazane za ljeto, vi ih možete isfurati i za nadolazeću jesen.
Pročitaj više

Niska punđa u par koraka

U samo par koraka možete doći do predivne frizure kao što je ova. Toliko je jednostavna da ju možete kod kuće napraviti sami, a idealna je za neke trenutke kada ne stignete do frizera. Isprobajte i od...
Pročitaj više

Predivne kratke frizure

Evo par primjera kako nositi kratku frizuru i kako je nositi sa stilom. Svaka od ovih frizura je posebna, pronađite onu koja vam se najviše sviđa i koja bi najbolje odgovarala vašem karakteru.
Pročitaj više

Rep na drugačiji način

Dosadni su vam svakodnevni repovi koje nosite i željeli biste bar nešto promijeniti. Možete i dalje nositi rep, ali na malo drugačiji način. Slijedite korake i u par minuta napravite ovaj neobičan rep...
Pročitaj više

Smeđe i plavo za pun pogodak

Ovakve frizure možemo često vidjeti, ali opet ne stoje svima. Poželite li možda unijeti veću promjenu i ošišati se nešto malo kraće probajte na ovaj način. Smeđe sa plavim uvijek pali, a ova frizura ...
Pročitaj više

Zabavna pixica

Još jedna zabavna pixica za mlade a i one malo starije. Sa ovom frizurom se možete malo i poigrati, šiške uvijek možete ovako pustiti ili ih nakovrčati za neki svečaniji trenutak.
Pročitaj više

Frizura za svaku prigodu

Idealan frizura za svaku prigodu. Posebno je privlačna zbog dubine koju nam daju kontrasti u bojama.
Pročitaj više

Frizura za ludi provod

Razbarušeni look je vrlo moderan i privlačan. Za večernji izlazak odlučite se za blage valove, pomalo neurednog izgleda.
Pročitaj više

Jednostavna smeđa

Ovo je jedna vrlo jednostavna frizura za sve one žene što obožavaju kratku kosu i preslatki izgled bez puno truda.
Pročitaj više

Duga postepena kosa

Duga kosa može postati vrlo zabavna ako je postepeno ošišana i ako joj dodate zabavnu boju podpramenova.
Pročitaj više

Moderna frizura

Predivna frizura može biti vrlo jednostavna, samo je bitno da pogodite savršenu boju i dužinu za sebe.
Pročitaj više