Smeđa kosa

Svaka promjena je dobro došla

Kada vam vaša frizura dosadi, vrijeme je za promjenu. Ako ne želite mijenjati dužinu kose, uvijek možete promijeniti boju ili samo dodati pramenove.
Pročitaj više

Jednostavna duga kosa

Želite da vaša frizura izgleda lijepo i prirodno, odaberite nekoliko nijansi svjetlije pramenove i uživajte u svojoj frizuri.
Pročitaj više

Privlačna bujna kosa

Duga bujna kosa je jedna od najprivlačnijih frizura koje možete odabrati. Prošarana sa pramenovima biti će još privlačnija.
Pročitaj više

Kako napraviti svečanu punđu

Želite napraviti frizuru za neku svečanu prigodu, ali željeli biste izbjeći odlazak kod frizera. Možemo vam pomoći u tome. Pokazati ćemo vam kako napraviti prekrasnu podignutu frizuru koja će biti sas...
Pročitaj više

Jednostavna duga frizura

Duga kosa je jako lijepa, pogotovo ako je zdrava i dobro održavana. Pogledajte vrlo jednostavnu, a prekrasnu frizuru za kojom će se svatko okrenuti.
Pročitaj više

Prekrasna frizura za dugu kosu

Koliko god vam se nekada ne da ići kod frizera, nekoliko puta godišnje biste svakako trebali otići i osvježiti svoju frizuru. Pogledajte kako to izgleda.
Pročitaj više

Prekrasna dubinska boja kose

Nekoliko nijansi svjetliji pramenovi će vašoj kosi dati mladenački izgled i svježinu. A kada se odlučite nakovrčati kosu, posebno do izražaja će doći dubina boje.
Pročitaj više

Osvježite svoju boju

Želite malo osvježiti svoju frizuru i boju kose? Probajte sa sitnim pramenovima samo nekoliko nijansi svjetlijima od svoje boje. Izgled će biti prirodan, a vi ćete izgledati svježe i lijepo.
Pročitaj više

Postepena frizura do ramena

Postepeno ošišana kosa je vječni hit. Ova se frizura slaže sa svakim oblikom lica i to je ono najbolje kod takvih frizura. Naglašava sve vaše lijepe karakteristike, a ovisno o nošenju, sakriti će sve ...
Pročitaj više

Prirodno smeđe

Imate smeđu kosu, želite prirodan izgled, ali vam je vaša boja ipak malo dosadila. Ono što je potrebno je samo ubaciti sitnih svjetlijih pramenova.
Pročitaj više

Pramenovi

Ako želite podignuti svoju frizuru i učiniti ju zanimljivijom, ali ne želite preveliku promjenu, idealan izbor su pramenovi. Odaberite pramenove slične svojoj boji kose, tako da se lijepo uklope i p...
Pročitaj više

Promjena na bob frizuru

Dosadila vam je vaša frizura. Odlučite se za popularnu bob frizuru. Idealna će biti bez obzira imate li ravnu, valovitu ili kovrčavu kosu. Pogledajte kako dosadnu frizuru pretvoriti u predivnu popul...
Pročitaj više