Casual

Kombinacija frizure

Vrlo popularna kombinacija bob i pixi frizure. Asimetrična frizura na stranu je vrlo privlačna i zanimljiva. Možda je ovo baš vaš novi stil.
Pročitaj više

Plavi pramenovi

Jedna od najzanimljivijih frizura, predivna i vrlo ženstvena. Plavi pramenovi na smeđoj kosi izgledaju prekrasno.
Pročitaj više

Brzinska slatka punđa

Treba vam punđa na brzinu, isprobajte ovu. Odlična je samo da ju nosite kada ste doma, ali i kada idete negdje. Ovakva punđa zaista je stvorena za razne prilike.
Pročitaj više

Postepeno smeđa frizura

Stepenasto šišanje odlično odgovara gustoj kosi kako bi se malo stanjila, ali zadržala svoj lijepi volumen. Prednost klasične frizure je da ste spremni za svaki dan imati običnu frizuru, za svečanije ...
Pročitaj više

Klasična medeno plava

Ovo je jedna od klasičnijih frizura, ošišanja postepeno sa predivnim medeno plavim pramenovima. Idealna za sve prilike.
Pročitaj više

Peglanje kose

Probajte svoju kosu ispeglati uz pomoć četke, ali naravno i pegle za kosu. Na taj način će vam biti ravnija kosa, a i dobiti ćete na volumenu.
Pročitaj više

Kako koristiti suhi šampon

Sada postoji i šampon za suho pranje kose. Odlična stvar ako vam je kosa malo masna kod korijena. Par poteza sa ovim šamponom i vaša će kosa izgledati svježa.
Pročitaj više

Vrste boja

Pogledajte koji sve izbor boja imate i kako se koja zove. Možda vam to pomogne da izaberete svoju boju kose.
Pročitaj više

Klasična frizura

Može se reći kako je ovo već klasična frizura, ali nikako dosadna već moderna i vrlo lijepa. Frizura za svaki dan koja pristaje bilo kojoj kombinaciji.
Pročitaj više

Maskica za kosu

Samo tri sastojka može vam pomoći da date svojoj kosi malo volumena. Avokado, med i maslinovo ulje. Koristite maskicu redovito i vidjet ćete odlične rezultate.
Pročitaj više

Svijetlija boja frizure

Želite li malo posvijetliti svoju kosu i dati joj malo boje, probajte na ovaj način. Samo malo je potrebno kako biste svojoj kosi dali odličan izgled.
Pročitaj više

Boja lješnjaka i meda

Predivna duga i ravna kosa sa sa predivnom bojom lješnjaka i meda. S ovim bojama nikada nećete pogriješiti zato se nemojte bojati ih isprobati.
Pročitaj više