Casual

Kombinacija dvije boje

Uz klasične pramenove uvijek je tu negdje plava boja te prirodna smeđa kosa koja izvire među plavim nijansama. Frizura i kombinacija sa kojom ne možete fulati, pogotovo ako imate dugu i prekrasnu kosu...
Pročitaj više

Moderna u 50.-ima

Zašto odabrati neku dosadnu frizuru samo zato što ste već prošli mladenačke godine? Ostanite vjerni svom stilu i ženstvenosti bez obzira na godine. Vi sami znate što želite, a vaša frizura će to ispri...
Pročitaj više

Plava kosa i pramenovi

Kada ne želite neku pretjeranu promjenu, ali biste opet željeli nešto moderno i lijepo tada na svoju plavu boju kose dodajte nekoliko platinastih pramenova.
Pročitaj više

Postepena frizura u bijeloj boji

Muče li vas sijede vlasi? Ovo je pravo rješenje za vas. Boja u punom sjaju ove sezone, a istovremeno je spas svim ženama koje se muče sa sijedom kosom.
Pročitaj više

Plavo smeđa kombinacija

Kada imate dugu smeđu kosu tada su vam pramenovi ili druge tehnike farbanja najbolja opcija. Svoju ćete tamnu ili svijetlu smeđu boju još dodatno istaknuti i posvijetliti upravo sa prekrasnim plavim p...
Pročitaj više

Frizura za ozbiljnije žene

Predivna piksica za ozbiljnije žene. Vrlo je jednostavna za održavanje, a idealna je za tanku i gustu kosu. Žene obožavaju ovu frizuru jer izgleda elegantno i odlična je za sve prigode.
Pročitaj više

Mladolika plava frizura sa šiškama

Odlična frizura za mlade, jednostavna je za održavanje. Postepena frizura je juš uvijek u modi, a i ove šiške joj daju poseban šarm.
Pročitaj više

Mladenačka frizura

Kada želite začiniti svoj stil odaberite pramenove, alli ako vam i to nije dovoljno, odaberite dvije boje za svoje pramenove i na taj način ostvarite prekrasnan izgle za kojim će se svatko okrenuti.
Pročitaj više

Kombinacija frizure

Vrlo popularna kombinacija bob i pixi frizure. Asimetrična frizura na stranu je vrlo privlačna i zanimljiva. Možda je ovo baš vaš novi stil.
Pročitaj više

Plavi pramenovi

Jedna od najzanimljivijih frizura, predivna i vrlo ženstvena. Plavi pramenovi na smeđoj kosi izgledaju prekrasno.
Pročitaj više

Brzinska slatka punđa

Treba vam punđa na brzinu, isprobajte ovu. Odlična je samo da ju nosite kada ste doma, ali i kada idete negdje. Ovakva punđa zaista je stvorena za razne prilike.
Pročitaj više

Postepeno smeđa frizura

Stepenasto šišanje odlično odgovara gustoj kosi kako bi se malo stanjila, ali zadržala svoj lijepi volumen. Prednost klasične frizure je da ste spremni za svaki dan imati običnu frizuru, za svečanije ...
Pročitaj više