Casual

Klasična medeno plava

Ovo je jedna od klasičnijih frizura, ošišanja postepeno sa predivnim medeno plavim pramenovima. Idealna za sve prilike.
Pročitaj više

Peglanje kose

Probajte svoju kosu ispeglati uz pomoć četke, ali naravno i pegle za kosu. Na taj način će vam biti ravnija kosa, a i dobiti ćete na volumenu.
Pročitaj više

Kako koristiti suhi šampon

Sada postoji i šampon za suho pranje kose. Odlična stvar ako vam je kosa malo masna kod korijena. Par poteza sa ovim šamponom i vaša će kosa izgledati svježa.
Pročitaj više

Vrste boja

Pogledajte koji sve izbor boja imate i kako se koja zove. Možda vam to pomogne da izaberete svoju boju kose.
Pročitaj više

Klasična frizura

Može se reći kako je ovo već klasična frizura, ali nikako dosadna već moderna i vrlo lijepa. Frizura za svaki dan koja pristaje bilo kojoj kombinaciji.
Pročitaj više

Maskica za kosu

Samo tri sastojka može vam pomoći da date svojoj kosi malo volumena. Avokado, med i maslinovo ulje. Koristite maskicu redovito i vidjet ćete odlične rezultate.
Pročitaj više

Svijetlija boja frizure

Želite li malo posvijetliti svoju kosu i dati joj malo boje, probajte na ovaj način. Samo malo je potrebno kako biste svojoj kosi dali odličan izgled.
Pročitaj više

Boja lješnjaka i meda

Predivna duga i ravna kosa sa sa predivnom bojom lješnjaka i meda. S ovim bojama nikada nećete pogriješiti zato se nemojte bojati ih isprobati.
Pročitaj više

Na pola dignuti rep

Napravite savršenu frizuru za svaki dan, ali i za neke svečanije trenutke. Na pola dignuti rep odlična je frizura koju možete napraviti kod kuće i to sami u samo par koraka.
Pročitaj više

Platinasto plava za svijetlu put

Ova boja odlično odgovara curama sa svjetlijom puti. Vrlo neobična boja, ali svakako popularna i moderna. Frizura super pristaje trokutastom licu.
Pročitaj više

Neobična pletenica u par koraka

Slijedite sličice i naučite kako napraviti ovu neobičnu pletenicu. Vrlo lijepo i elegantno, a odlično za svaki dan.
Pročitaj više

Moderno sa stavom

Izvrsna kratka plava frizura. Odlična za cure sa stavom i za one koje nemaju puno vremena stilizirati frizuru a žele da frizura uvijek bude spremna.
Pročitaj više