Casual

Svijetlija boja frizure

Želite li malo posvijetliti svoju kosu i dati joj malo boje, probajte na ovaj način. Samo malo je potrebno kako biste svojoj kosi dali odličan izgled.
Pročitaj više

Boja lješnjaka i meda

Predivna duga i ravna kosa sa sa predivnom bojom lješnjaka i meda. S ovim bojama nikada nećete pogriješiti zato se nemojte bojati ih isprobati.
Pročitaj više

Na pola dignuti rep

Napravite savršenu frizuru za svaki dan, ali i za neke svečanije trenutke. Na pola dignuti rep odlična je frizura koju možete napraviti kod kuće i to sami u samo par koraka.
Pročitaj više

Platinasto plava za svijetlu put

Ova boja odlično odgovara curama sa svjetlijom puti. Vrlo neobična boja, ali svakako popularna i moderna. Frizura super pristaje trokutastom licu.
Pročitaj više

Neobična pletenica u par koraka

Slijedite sličice i naučite kako napraviti ovu neobičnu pletenicu. Vrlo lijepo i elegantno, a odlično za svaki dan.
Pročitaj više

Moderno sa stavom

Izvrsna kratka plava frizura. Odlična za cure sa stavom i za one koje nemaju puno vremena stilizirati frizuru a žele da frizura uvijek bude spremna.
Pročitaj više

Oštri vrhovi crne i plave

Predivna klasična plava boja sa crnim pramenovima. Odlična frizura ako želite neke pramenove a da nisu klasični. Crna kosa odlično će se vidjeti i sa podignutim repom pa imate razne mogućnosti.
Pročitaj više

Frizura za casula look

Ovo je primjer frizure za svaki dan. Odlična frizura koja je uvijek spremna za posao, izlazak ili nešto slično. Plavi pramići uvijek su u modi.
Pročitaj više

Riblja kost u repu

Skoro svaki dan nosimo rep, ako ne svaki dan onda vrlo često. Možda bi za malu promjenu rep mogli ukrasiti ovom jednostavnom i lijepom ribljom kosti. Probajte!
Pročitaj više

Valovita je in

Valovita kosa je sve popularnija, a i prirodne boje su uvijek bile in. Plavi pramenovi idu uz sve boje pa ne čudi kako je ovakva frizura sve popularnija. Isprobajte ju ove jeseni za malo promjene.
Pročitaj više

Klasični a predivni pramenovi

Još jedna kombinacija plave i smeđe boje. Pramenovi su klasični, ali nikako dosadni. Postepeno ošišana kosa daje frizuri volumen, ali i frizuru za svaki dan.
Pročitaj više

Postepeni pramenovi

Jednostavna frizura za svaki dan. Pramenovi u ovom slučaju podižu cijeli izgled frizure, a postepeno ošišana kosa daje joj volumen. Odlična frizura za cure sportskog stila.
Pročitaj više