Casual

Ravno pa valovito

Skoro svaka frizura treba s vremena na vrijeme neku promjenu. To ne mora biti neka velika promjena, bitno da se ta promjena primijeti. Ova frizura upravo to pokazuje, malo je kraća, valovita i ta prom...
Pročitaj više

Predivne kratke frizure

Evo par primjera kako nositi kratku frizuru i kako je nositi sa stilom. Svaka od ovih frizura je posebna, pronađite onu koja vam se najviše sviđa i koja bi najbolje odgovarala vašem karakteru.
Pročitaj više

Sedam koraka do punđice

Pratite sličice i napravite ova fora punđicu. Idealna je za neko trčanje ili za šetnju po kvartu u omiljenoj udobnoj trenirci. Također, ova frizura može se nositi i uz nešto elegantnije verzije. Jedna...
Pročitaj više

Feniranje za volumen

Isprobajte se isfenirati na profesionalan način kako biste postigli veći volumen za svoju kosu. Slijedite sličice i korake i dođite do super frizure s volumenom.
Pročitaj više

Rep na drugačiji način

Dosadni su vam svakodnevni repovi koje nosite i željeli biste bar nešto promijeniti. Možete i dalje nositi rep, ali na malo drugačiji način. Slijedite korake i u par minuta napravite ovaj neobičan rep...
Pročitaj više

Ženstveno i mladenački

Vrlo ženstvena frizura koja je odlična izbor za mlađe djevojke. Stepenasto ošišana kosa sa par svijetlijih pramenova. Odličan izbor za neku malu promjenu.
Pročitaj više

Savršena frizura za starije žene

Žene iznad 50 mogu izgledati prekrasno i moderno. Pogledajte jednu vrlo privlačni i predivnu frizuru za žene poslije pedesete.
Pročitaj više

Razbarušena frizura

Razbarušena valovita kosa je dodatno uljepšana sa plavim rijetkim pramenovima koji naglašavaju strukturu kose.
Pročitaj više

Ošišajte vrhove kod kuće

Ako ne želite trošiti novac na frizera, možete se pokušati i sami ošišati. Nije komplicirano, ali krenite prvo samo sa vrhovima.
Pročitaj više

Kratka sa pramenovima

Kontrast boje u kosu može vam dati stvarno genijalan look. Poput ovog na slici. Kombinacija tamno smeđe ili crne sa platinastom je jedna od predivnih i vrlo popularnih frizura.
Pročitaj više

Bujnu kratku kosu

Tko kaže da ne možete imati kratku i bujnu kosu i isto vrijeme. Ova frizura je čisti dokaz kako kratka kosa može imati vrlo bujni look.
Pročitaj više

Prekrasna plava

Plavuše su vrlo nježna vrsta žena, zato nosite svoju plavu kosu u savršenom stilu. Ovo je sigurno jedan od njih.
Pročitaj više