Casual

Duga plavuša

Uvijek popularna duga kosa može izgledati predivno u svim kombiinacijama, ipak sada ćemo vam pokazati jednu od najomiljenijih.
Pročitaj više

Duga prekrasna kosa

Za dugu kosu vrlo je poželjan prirodan izgled i na vama je da odaberete onaj koji vama najbolje odgovara. Ovo je jedna od modernih i uvijek popularnih frizura.
Pročitaj više

Moderna plava postepena frizura

Frizura koja će zauvijek biti popularna je moderna plava postepena frizura. Ova frizura će vas pomladiti i učiniti još ljepšima.
Pročitaj više

Jednostava frizura za svaki dan

Kada želite predivan izgled bez previše truda svaki dan, odaberite prekrasnu frizuru koju je jednostavno održavati. Pogledajte jednu od modernih frizura koja će vas uljepšati.
Pročitaj više

5 super načina kako nositi šiške

Ne znate što bi sa svojim šiškama? Pogledajte 5 super načina kako nositi šiške.
Pročitaj više

Bujna kosa

Bujna kosa izgleda predivno u svakoj verziji, a ovdje ćemo vam pokazati kako izgleda sa poludugom frizurom.
Pročitaj više

Frizure za 5 dana

Evo nekoliko ideja za frizure, za 5 dana, kada želite izbjeći pranje kose.
Pročitaj više

Osunčana frizura

Boja kao osunčana ljetnim suncem će vas u hladnim zimskim danima ugrijati. Ova frizura je vrlo slatka i obožavati ćete ju.
Pročitaj više

Jednostavna duga kosa

Želite da vaša frizura izgleda lijepo i prirodno, odaberite nekoliko nijansi svjetlije pramenove i uživajte u svojoj frizuri.
Pročitaj više

Kratka frizura

Pogledajte jednu zanimljivu kratku frizuru. Ovo nije frizura koju često možete vidjeti na djevojkama, baš zato spada u jedinstvene.
Pročitaj više

Jednostavna ravna frizura

Bacite pogled na predivnu ravnu frizuru do ramena. Ovo je vrlo jednostavna a lijepa frizura. Idealna je za svaki dan, ali i za neke posebne prigode. Svakako ovo je jedna vrlo moderna frizura.
Pročitaj više

Kosa prošarana pramenovima

Kosa prošarana pramenovima je vrlo popularna. Pramenovi su idealan načina da oživite svoju frizuru. Izgledaju mladenački i vrlo moderno.
Pročitaj više