Casual

Popularna i mladenačka frizura

Što napraviti sa dugom kosom, kada želite malu promjeni, ali istu dužinu. Jednostavno se odlučite za postepenu frizuru. Vrlo popularna i mladenačka frizura koja će jako lijepo izgledati na svakome.
Pročitaj više

Nježna plava kosa

Boja koja oduvijek zavodi poglede muškaraca. Nježna plava boja kose nikada neće dosaditi.
Pročitaj više

Jednostavna postepena frizura

Moderni postepeni način šišanja će biti savršeni dodatak vašoj kosi, ako ne volite previše eksperimentirati sa bojama.
Pročitaj više

Vrlo jednostavna frizura

Vrlo jednostavna frizura može također biti jako lijepa. Za one koji vole jednostavnost, ovo je frizura za vas. Jednostavna za održavanje i uvijek izgleda lijepo.
Pročitaj više

Kosa prošarana bojama

Duga kosa prošarana bojama je vrlo upečatljiva i pravi je izbor kada se želite malo istaknuti. Ako želite zadržati prirodan izgled, idite samo nekoliko nijansi svjetlije ili tamnije od svoje prirodne ...
Pročitaj više

Postepena frizura

Za sve one sretnice sa dugom, zdravom kosom, evo super ideje za novi look. Postepena plava kosa sa nijansu svjetlijim pramenovima.
Pročitaj više

Kako izravnati kosu kod kuće

Želite izravnati kosu kod kuće i da ona izgleda kao kada to napravi frizer, mi ćemo vam pokazati kako. Kada operete kosu, prvo ju počešljajte, zatim nanesite pjenu za kosu. Ponovo ju počešljajte,a...
Pročitaj više

Moderne kratke frizure

Kratke frizure su toliko popularne da se čak i ljubitelji duge kose, odlučuju isprobati neku od kraćih frizura. Isprobajte i vi svoju najdražu kraću frizuru.
Pročitaj više

Predivne jesenske nijanse

Za svoju novu jesensku frizuru odaberite prekrasne jesenske nijanse koje će vas oduševiti. Pogledajte kako lijepo može izgledati.
Pročitaj više

Kako maknuti šiške iz oči

Ako vam smetaju šiške koje vam upadaju u oči, postoji jednostavan način kako ih maknuti. Natapirajte ih od ispod i stavite na stranu. Da bi bolje stajale možete nanesti lak za kosu.
Pročitaj više

Vrlo kratka frizura

Dosta vam je borbe sa vašom kosom i odlučili ste ju ošišati. Sigurno nećete pogriješiti ako ju ošišate vrlo kratko. Pogledajte kako vrlo kratka kosa može otmjeno izgledati.
Pročitaj više

Nekoliko nijansi svijetliji pramenovi

Samo nekoliko nijansi svijetliji pramenovi već će napraviti veliku razliku u izgledu vaše frizuru. Isprobajte ih i oduševiti ćete se.
Pročitaj više