Casual

Frizura za casula look

Ovo je primjer frizure za svaki dan. Odlična frizura koja je uvijek spremna za posao, izlazak ili nešto slično. Plavi pramići uvijek su u modi.
Pročitaj više

Riblja kost u repu

Skoro svaki dan nosimo rep, ako ne svaki dan onda vrlo često. Možda bi za malu promjenu rep mogli ukrasiti ovom jednostavnom i lijepom ribljom kosti. Probajte!
Pročitaj više

Valovita je in

Valovita kosa je sve popularnija, a i prirodne boje su uvijek bile in. Plavi pramenovi idu uz sve boje pa ne čudi kako je ovakva frizura sve popularnija. Isprobajte ju ove jeseni za malo promjene.
Pročitaj više

Klasični a predivni pramenovi

Još jedna kombinacija plave i smeđe boje. Pramenovi su klasični, ali nikako dosadni. Postepeno ošišana kosa daje frizuri volumen, ali i frizuru za svaki dan.
Pročitaj više

Postepeni pramenovi

Jednostavna frizura za svaki dan. Pramenovi u ovom slučaju podižu cijeli izgled frizure, a postepeno ošišana kosa daje joj volumen. Odlična frizura za cure sportskog stila.
Pročitaj više

Slatka punđa

U samo par koraka dođite do nove opuštene frizure za svaki dan. Pundža zahvaća samo dio kose i mijenja dosadan svakidašnji izgled. Brza, jednostavana, ali slatka!
Pročitaj više

Klasični pramenovi

Novi sjaj tamnosmeđoj boji kose su svijetli, gotovo plavi, ali smećkasti pramenovi. Ostaje ista uz boja uz malo promjene, savršen odabir za sve!
Pročitaj više

Visoka punđa s pletenicom

U par koraka napravite ovu predivnu frizuru. Visoka punđa sa pletenicom dat će običnoj punđi jedan novi luk. Super frizura za svaki dan, ali i za svečanije trenutke.
Pročitaj više

Ravno pa valovito

Skoro svaka frizura treba s vremena na vrijeme neku promjenu. To ne mora biti neka velika promjena, bitno da se ta promjena primijeti. Ova frizura upravo to pokazuje, malo je kraća, valovita i ta prom...
Pročitaj više

Predivne kratke frizure

Evo par primjera kako nositi kratku frizuru i kako je nositi sa stilom. Svaka od ovih frizura je posebna, pronađite onu koja vam se najviše sviđa i koja bi najbolje odgovarala vašem karakteru.
Pročitaj više

Sedam koraka do punđice

Pratite sličice i napravite ova fora punđicu. Idealna je za neko trčanje ili za šetnju po kvartu u omiljenoj udobnoj trenirci. Također, ova frizura može se nositi i uz nešto elegantnije verzije. Jedna...
Pročitaj više

Feniranje za volumen

Isprobajte se isfenirati na profesionalan način kako biste postigli veći volumen za svoju kosu. Slijedite sličice i korake i dođite do super frizure s volumenom.
Pročitaj više