Pixie

Poluduga pixica

Zasigurno se pitate kako je to poluduga pixica. I sami možete vidjeti kako je zadnji dio ošišan u potpunosti dok prednji dio još uvijek ima dosta duge vlasi kako biste ih mogli stilizirati na više nač...
Pročitaj više

Nakon bob frizure ide pixie

U onom trenutku kada ste ošišali svoju dugu kosu i odabrali bob znači kako ste bili dovoljno hrabri skratiti svoju kosu stoga nemojte tu stati već nakon nekog vremena odlučite se i za pixie frizuru.
Pročitaj više

Kratki pixie friz

Prava zavodnička frizura koje je još na samom vrhu najboljih i najmodernijih frizura. Za one žene koje još nisu skupile hrabrosti skratiti kosu sada je pravo vrijeme za to.
Pročitaj više

Kratka pixie frizura u platinastoj nijansi

Istaknite se ovakvom frizurom u prekrasnoj platinastoj boji kojom su zaluđene žene diljem svijeta.
Pročitaj više

Gusta kratka pixica

Čak i ako imate gustu kosu koju želite zadržati, možete imati pixie frizuru. Pogledajte kako super izgleda gusta pixie frizura. Zadržali ste svoju prirodnu gustoću, a opet dobili moderni friz.
Pročitaj više

Duge šiške u platinastoj nijansi

Veliki je trend još uvijek odabrati pixicu sa dugim šiškama te pokazati svima kako vam dobro pristaje platinasta nijansa, pogotovo u ovim ljetnim danima kada želite čim kraću kosu.
Pročitaj više

Zavodljiva pixica

Uz ovakvu pixie frizuru izgledati ćete doista zavodljivo i mladenačko. Tako lepršava i opuštena frizura nije za sve već samo za one hrabre žene koje su spremne na razne promijene koje će im samo dati ...
Pročitaj više

Pixie friz u zraku

Ako imate gustu pixicu tada je ovo jedan od načina stiliziranja. Dok kosu možete raspustiti i uredno složiti isto tako ju možete nositi razbarušeno, kao i na slici.
Pročitaj više

Crvena pixie frizura

Sa pixie frizurom ne možete pogriješiti, pogotovo ako odaberete dužu verziju. Uz ovakvu nijansu crvene pixie frizura je dodatno naglašena, baš kao i vaše lice.
Pročitaj više

Platinasta pixie frizura sa dugim šiškama

Kada odaberete pixie frizuru tada uvijek možete ostaviti duge šiške jer ih uvijek lako maknete sa lica, a po potrebi ostavite neka padaju na vaše lice.
Pročitaj više

Klasična pixia frizura

Baš kao što smo i rekli, nisu sve pixie frizure jednake. Svaka je drugačija i posebna na svoj način. Teško je odabrati samo jednu jer znate kako će vam se svidjeti puno više. Upravo zato su pixice sup...
Pročitaj više

Crna pixica sa šiškama

Kratka kosa, ali svejedno ženstvena i zavodljiva. Crna boja kose i duge šiške koje uvijek možete stilizirati na drugačiji način. Uvijek ih možete podignuti te dobiti drugačiji izgled.
Pročitaj više