Pixie

Platinasta u kombinaciji sa tamnom ljubičastom

Moderni friz koji će vas oduševiti. Platinasta nijansa uvijek super izgleda kada joj dodate neku ludu tamniju boju, poput ljubičaste. Ovakav stil frizure se lako nosi jer ju nije toliko teško održavat...
Pročitaj više

Najbolja frizura za svaki dan

Ukoliko želite izgledati elegantno i u trendu morate isprobati ovu piksi frizuru. Jednostavna i kratka piksica najboljie je riješenje ukoliko imate pretrpane dnevne rasporede. Par poteza prstima kroz ...
Pročitaj više

Kratka oštra piksica

Kratke su frizure vrlo veliki hit i vaka djevojka danas može pronaći idealnu kratku frizuru za sebe. Jedna od njih je i ova oštra piksica koju ćete obožavati jer je vrlo zanimljiva, a jednostavna za o...
Pročitaj više

Piksica na stranu

Mnoge žene su već isprobale neku od modernih kratkih frizura. Vrijeme je da i vi odaberete jednu za sebe. Možda vam se svidi moderna, malo duža piksica na stranu.
Pročitaj više

Duga pixica

Ova je frizura idealna za ozbiljnije gospođe. Jednostavna je za održavanje i primjerena je svim godinama.
Pročitaj više

Idealna frizura za starije

Kako godine prolaze, tako se i frizure mijenjaju. Da bi izgledali predivno, morate birati primjerene frizure koje naglašavaju ono najbolje od vas. Pogledajte jednu prekrasnu kratku frizuru idealnu za ...
Pročitaj više

Frizura u bojama

Ako tražite nešto jedinstveno za sebe, ova će vas frizura oduševiti. Kombinacija plave i crvene, ostaviti će vas bez daha.
Pročitaj više

Duga piksica

Tko kaže da su sve piksice kratke. Pogledajte jednu puno drugačiju piksicu , za one djevojke koje ipak vole da kosa bude bar malo duža.
Pročitaj više

Platinasta pixie frizura

Iako je svaka pixie frizura odlična, ova je nekako posebna baš radi svoje boje. Platinasta plava odlično izgleda na kratkoj kosi, frizura je uvijek spremna, a vi ćete se u njoj osjećati kao diva.
Pročitaj više

Klasična, ali moderna pixica

Pixie frizure već su postale klasik, ali su vrlo moderne i popularne. Takve frizure vjerojatno nikada neće izaći iz mode, a postoje razne kombinacije, baš za svakoga ponešto.
Pročitaj više

Svijetlo smeđa pixie

Izuzetno dobre pixie frizure popularnije su nego ikada. Odlične stoje skoro svakome, a koju god boju stavite izgleda odlično. Ovakve frizure uvijek su spremne za sve prilike i svečanosti.
Pročitaj više

Klasična crna pixica

Već klasična pixica u crnoj boji. Iako već pripada klasik frizuru, nikako nije dosadna, već moderna i zanimljiva. Klasično je isto moderno, a ova frizura nikada ne izlazi iz mode.
Pročitaj više