Pixie

Savršena frizura za 40-e

Drage naše dame ukoliko ste u svojim 40ima najbolja frizura za Vas je baš ova. Idealna slojevita kratka frizura savršeno će pristajati za svaku prigodu.
Pročitaj više

Idealna frizura za tanku i kratku kosu

Drage naše ne očajavajte. Kratka i tanka kosa nisu više nočna mora. Nudimo Vam prijedlog za savršenu frizuru ukoliko vaša kosa i nije baš najbujnija. Kratka čupkasta i gotova u trenu. Ova frizura stv...
Pročitaj više

Nevjerojatna transformacija

Koliko prava frizura znaći ovo je idealan primjer. Od neugledne domačice prosječnog izgleda do zavodljive žene mačke uz pomoć par poteza škara i nove odvažne boje. Žene pa što čekate!
Pročitaj više

Najslađa frizura

Kratka, slatka i zaigrana baš kao idealna za tebe, ova kratka frizura je idealna za ljetne dane puni je pogodak. Uz ovako dobru frizuru potrebno je nabaciti samo smiješak i ti si savršena.
Pročitaj više

Najmodernija kratka frizura

Ljeto se primiće kraju, vrijeme je da vašoj kosi date novu formu. Kratka i slatka piksica je uvijek in. Ukoliko želite biti ultra trendi ove jeseni vašoj kosi podarite meki roskasti ton s kojim ćete b...
Pročitaj više

Gusta platinasta frizura

Odaberit ovaj pixie friz za svoju gustu kosu te uz nju i platinastu boju koja će vam super stajati, a time ćete pokazati koliko pratite modu.
Pročitaj više

Plava nijansa sa rozim pramenovima

Dodajte svojoj kratkoj plavoj kosi malo druge boje ne biste li pokazali svoju drugačiju stranu. Ako niste dosadna osoba to ćete najbolje pokazati upravo sa nekom ludom bojom kose, čak i ako se tek sla...
Pročitaj više

Crvena boja uz zelene oči

Kada imate zelene oči tada su vam crveni pramenovi najdraži prijatelji. Naravno, neće svima pristajati jer je ta boja dosta upečatljiva i posebna, ali nigdje ne možete pogriješiti ako barem probate.
Pročitaj više

Platinasta gusta pixica

Učinite svoju frizuru lepršavom i zavodljivom uz prekrasnu pixie frizuru u modernoj i dosta traženoj platinastoj nijansi koja će istaknuti vaš stil i osobnost.
Pročitaj više

Zavodljive šiške

Uz kratku frizuru uglavnom odabirete i šiške, a one su oduvijek bile ženin zaštitni znak ženstvenosti i zavodljivosti. Pogotovo ako dodate i nekoliko nijansi poput ovih na slici.
Pročitaj više

Poluduga pixica

Zasigurno se pitate kako je to poluduga pixica. I sami možete vidjeti kako je zadnji dio ošišan u potpunosti dok prednji dio još uvijek ima dosta duge vlasi kako biste ih mogli stilizirati na više nač...
Pročitaj više

Nakon bob frizure ide pixie

U onom trenutku kada ste ošišali svoju dugu kosu i odabrali bob znači kako ste bili dovoljno hrabri skratiti svoju kosu stoga nemojte tu stati već nakon nekog vremena odlučite se i za pixie frizuru.
Pročitaj više